INLEVEREN SPULLEN

Alleen met uw hulp en spulletjes kunnen we onze doelen verwezelijken, door uw spullen aan Emmaus Perspectief te doneren geeft u uw spullen en onze bewoners een tweede kans.

GUN ONS UW GEBRUIKTE SPULLEN

Opruimen geeft zo’n heerlijk gevoel, het geeft niet alleen extra ruimte in huis maar het geeft vaak ook rust in je hoofd. En als je het jammer vindt sommige spullen weg te gooien, dan snappen we dat. Daarom, heb je spullen over die je niet meer gebruikt , gun ze aan ons? Wij zijn daar heel blij mee. Wij zorgen dat herbruikbare spullen een tweede of derde kans krijgen

OPHAALSERVICE

De ophaalservice is gratis. Er geldt een minimum van 5 zakken, dozen of tenminste één meubelstuk. Wij halen de spullen binnen, op de begane grond, op. Indien er een lift is, en de spullen met deze lift kunnen worden vervoerd, halen we ook op andere etages op.

WAT ZIJN BRUIKBARE SPULLEN

Om in aanmerking te komen voor hergebruik door verkoop of recycling dienen de door jou aangeboden spullen aan enkele voorwaarden te voldoen. De spullen moeten schoonwerkend en compleet zijn. Daarnaast mogen er geen grote beschadigingen zijn en dienen de spullen verkoopbaar te zijn.

Als je twijfelt of jouw spullen wel of niet in aanmerking komen helpen wij je graag! Neem contact op met de klantenservice via 0475852413.

De chauffeur (of de medewerker in het magazijn), die de spullen komt ophalen, bepaalt of het item aan deze voorwaarden voldoet. Als dit helaas niet het geval is, komt het wel eens voor dat het aangeboden artikel niet wordt meegenomen. Let op: voor ophalen geldt een minimum van 5 dozen of zakken.