Over ons

Welkom bij Segno Energy, een toonaangevend bedrijf dat zich toelegt op het bevorderen van duurzame energieoplossingen voor een betere toekomst. Geleid door de visie en passie van oprichters Paul en Jules Pouls, streeft Segno Energy ernaar om innovatieve en milieuvriendelijke energieoplossingen te bieden die de wereldwijde overgang naar hernieuwbare energie versnellen.

Met decennia aan gecombineerde ervaring in de energiesector hebben Paul en Jules Pouls Segno Energy opgebouwd met een diepgeworteld geloof in de kracht van schone energie om positieve verandering teweeg te brengen. Hun leiderschap heeft het bedrijf gevormd tot een dynamische kracht in de sector, voortdurend strevend naar vooruitgang en innovatie.

Bij Segno Energy geloven we in de kracht van samenwerking en partnerschap. We werken nauw samen met overheden, bedrijven en gemeenschappen om op maat gemaakte energieoplossingen te leveren die voldoen aan de unieke behoeften van elk project. Of het nu gaat om zonne-energie-installaties of geavanceerde energieopslagsystemen, we streven ernaar om duurzame oplossingen te bieden die de energiebehoeften van vandaag en morgen ondersteunen.

Onze toewijding aan excellentie strekt zich uit tot elk aspect van ons werk. Vanaf de eerste conceptuele fase tot aan de operationele fase, zetten we ons in voor de hoogste normen van kwaliteit, veiligheid en milieuverantwoordelijkheid. We streven ernaar om niet alleen rendabele projecten te leveren, maar ook om een blijvende positieve impact te hebben op de gemeenschappen waarin we actief zijn.

Bij Segno Energy zijn we vastbesloten om een duurzame toekomst te creƫren, waarin schone energie voor iedereen toegankelijk is. Samen met onze klanten, partners en belanghebbenden blijven we werken aan het bouwen van een wereld waarin we kunnen gedijen, zonder de kostbare hulpbronnen van onze planeet uit te putten. Sluit u aan bij ons terwijl we samen bouwen aan een schonere, groenere en welvarender toekomst voor ons allemaal.

1517347300921
Jules_foto