VERHUISSERVICE

Verwar ons niet met een verhuisbedrijf dit zijn we namelijk niet, wij helpen u met verhuizen. Met onze kennis die we hebben opgedaan in onze winkels, de ontruimingen en natuurlijk de eerdere verhuizingen. Wij helpen u met het verhuizen, in overleg kijken we wat we voor u kunnen doen. 

 

WAT HOUDT VERHUIS SERVICE IN?

Met onze flexibele verhuisservice bieden wij meer dan standaard diensten aan. Wij kijken wat u nodig heeft. Heeft u een kleine verhuizing? Alleen een bus met chauffeur nodig? Of een extra verhuishulp? Alleen de grote en zware spullen verhuizen? Intern verhuizen? Wilt u dat wij de meubels demonteren en monteren? Lampen of gordijnen verwijderen of ophangen? Met onze flexibele service bepaalt u zelf hoe u de verhuizing wilt, aansluitend op uw budget en onze mogelijkheden. 

Door te kiezen voor onze sloopwerkzaamheden, draagt u bij aan onze missie om opvangplekken voor daklozen te creëren en armoede te bestrijden. De opbrengsten uit onze dienstverlening helpen direct bij het ondersteunen van gemeenschapsinitiatieven.

Laat ons uw verhuizing verzorgen met dezelfde zorg en toewijding waarmee we onze andere diensten aanbieden. Samen gaan we niet alleen iets nieuws, maar ook aan een betere toekomst voor iedereen.