VRIJWILLIGERSWERK

MOMENTEEL ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR:

CHAUFFEURS OPHAAL

Uren: ...

Werkzaamheden:

...

CONTROLEUR INNAME GOEDEREN

Uren: ...

Werkzaamheden:

...

VRIJWILLIGERS HORECA & KEUKEN

Uren: ...

Werkzaamheden:

...

KASSA EN WINKEL MEDEWERKER

Uren: ...

Werkzaamheden:

...

GROENVOORZIENING

Uren: ...

Werkzaamheden:

...

KLUSJES MAN

Uren: ...

Werkzaamheden:

...

Emmaus Perspectief is er voor en door mensen uit alle lagen van de bevolking soms met een rugzakje en soms met veel bagage om ons te helpen bij de complexere zaken welke bij het besturen van de stichting aanbod komen.

Zoals je hier op de site hebt kunnen lezen bestaat Emmaus Perspectief door veel type mensen uit alle lagen van de bevolking soms met een rugzakje en soms met veel bagage om ons te helpen bij de complexere zaken welke bij het besturen van de stichting aanbod komen.

Toch zijn we bij Emmaus Perspectief allemaal gelijk en iedereen is welkom. Vrijwilliger zijn bij Emmaus betekent kennis maken met andere mensen, helpen onze dak en thuislozen opvang draaiende te houden, projecten en mensen steunen die het moeilijk hebben, veel gezelligheid en iets om naar uit te kijken. Daarnaast helpen vrijwilligers elkaar zo zien we dat een gepensioneerde leraar een laag geletterde vrijwilliger helpt bij het invullen van zijn formulieren en een andere vrijwilliger samen met een ligt autistische vrijwilliger gaat winkelen omdat hij alleen niet durft.

Uiteindelijk zijn we vrijwilliger bij Emmaus Perspectief om anderen en/of onszelf te helpen en een zinvolle besteding aan onze tijd te geven. Momenteel bestaat de groep uit ca. 40 vrijwilligers met eenieder een taak naar vermogen.

VRAGEN, OF INTERESSE IN EEN VACATURE?

Neem dan contact met ons op!