WINKEL ROERMOND

De winkel in Roermond ligt naast Weerstand en aan de rand van het centrum. Het is goed bereikbaar en voldoende parkeerplek.   

De invloed van de retailstad Roermond en het outletcenter is goed merkbaar gezien het ruime aanbod kleding welke we binnen krijgen. In de winkel hangt ieder moment meer dan 500 stuks kleding, deze is schoon, gesorteerd en hangen overzichtelijk aan kledingrekken. Ook zijn er pashokken aanwezig. Na iedere openingsdag wordt de winkel weer aangevuld vanuit ons sorteercentrum, zodat u elke opening weer verrast wordt.

In de winkel in Swalmen vindt u een uitgebreider assortiment van wel 1500 stuks, goed gesorteerde en nette kleding. Zo kunt u bij Emmaus altijd slagen voor een nieuwe outfit. 

De boeken zijn gesorteerd op verschillende genre’s en of je nu een liefhebber bent van middeleeuwse Romans of opzoek bent naar oude handwerkboeken, kinderboeken of een oude atlas dan bent u bij ons voor een klein prijsje op het goede adres.

In de boekenwinkel vindt u ook dvd’s, platen, cd’s, tekeningen en schilderijen, ook is er achter een plaatsje gecreërd waar u op uw gemak een boek kunt doorbladeren.

In de winkel in Roermond vindt u een kleine selectie aan meubelen zoals kasten, bedden, stoelen en tafels. Vaak zijn de kasten en tafels ‘aangekleed’ zodat u een goed beeld kunt krijgen hoe deze er bij u in huis uit kan zien.  Daarnaast vindt u er bekers, borden, kommetjes en glazen, maar ook pannen, bestek en schalen: voor een zeer vriendelijke prijs dekt u de tafel met een keur aan aardewerk en glas.

Dagelijks is onze vrachtwagen onderweg om deze spulletjes op te halen, zodat het iedere keer weer een verassing is wat er weer in de winkel staat. Bezorgen is mogelijk in overleg en voor een kleine vergoeding.

We hebben een heel breed assortiment aan kleingoed, onder kleingoed verstaan we eigenlijk alles wat niet onder kleding, boeken, meubels, electra en dergelijke valt.

Denk bij kleingoed aan:

– borrel-, bier-,wijn-,champagne-, longdrink- en sherryglazen
– bloempotten en vazen in allerlei kleuren en formaten
– mokken, kop en schotels tot hele serviezen
– potten, pannen, borden, beeldjes, asbakken en vazen
– divers keukengerei
– thee- en koffiepotten, thermoskannen, melkkannetjes en suikerpotjes
– bakblikken, voorraaddozen en voorraadbussen
– serveerschalen
– opbergdozen
– paraplu’s
– kussens
– kandelaars en schilderijen

OPENINGSTIJDEN EN INLEVERTIJDEN

Voor informatie over de openingstijden en inlevertijden, drukt u op onderstaande knop.